Cautare

16308 de rezultate pentru "cat la suta au" (4.18 secunde)
O analiza a Comisiei Europene (CE) arata ca populatia Romaniei este din ce in ce mai imbatranita iar numarul cotizantilor la sistemul public scade dramatic. Potrivit analizei facute de CE raportul cotizanti - pensionari a scazut la 079 in 2003.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat, vineri, la Craiova, ca investitia Ford "va schimba starea economiei romanesti", decizia producatorului american de a pastra angajamentele asumate reprezentand un semnal bun, care poate duce la relansarea economiei.
Desi Oltchim a invins la o diferenta de patru goluri pe Gyor, managerul Constantin Roibu, antrenorul Radu Voina, dar si jucatoarele considera ca echipa are mult de munca in returul de la Veszprem pentru a se califica in finala Ligii Campionilor Oltchim a reusit o victorie fantastica duminica seara, cu Gyor (scor 35-31), in mansa tur a semifinalei Ligii Campionilor.
Fundasul Stelei este la un pas de un transfer la AC Milan, Pandurii Targu Jiu urmand sa primeasca 20 la suta din suma pe care o va incasa gruparea din Ghencea Transferul lui Vlad Chiriches la Steaua, realizat in iarna trecuta, ii poate aduce si acum bani echipei Pandurii Targu Jiu, fundasul central fiind foarte aproape de o mutare la AC Milan.
10 evenimente care au marcat fotbalul romanesc in 2013 Anul 2013 a fost unul tumultuos pentru fotbalul romanesc, cu putine performante pe plan sportiv, dar presarat cu probleme organizatorice la nivelul Ligii I, schimbari la varful LPF si numeroase dueluri in justitie.
Ei au precizat insa ca raportul de unu la trei a ramas la fel ca in 2004. ... Tot in acelasi interval de timp, numarul cititorilor on line, cu varste cuprinse intre 35 si 49 de ani, a crescut cu 12 la suta.
In perioada 1 septembrie - 31 octombrie 2006, clientii care vor incheia contracte pentru unul dintre produsele de acces internet prin ADSL, oferite de Romtelecom, vor beneficia de 20 la suta reducere pe viata la abonamentul lunar.
Senatoarea Gabriela FIREA a sustinut o declaratie politica in plenul Senatului, intitulata "Cersetoria infantila trebuie tratata incepand de la cauze, si nu de la efecte", pe care o puteti citi in continuare.
Cand va mai luati de Norvegia, cititi cifrele astea Asociatia Telefonului Copilului este o organizatie non-guvernamentala care de ani buni gestioneaza linia telefonica la care copiii si adolescentii pot cere ajutor.
Igor Dodon castiga turul doi si devine noul presedinte al Republicii Moldova Alegerile din Romania de peste Prut (Republica Moldova) s-au incheiat cu victoria clara a pro-rusului Igor Dodon.
Dan Capitanu de la Fagurele cu miere este prezent zilele astea la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Oferim miere cruda si produse apicole direct de la producator, ne-a spus Dan Capitanu de la Fagurele cu miere.
Se implinesc la acest sfarsit de saptamana 60 de ani de la incheierea intalnirii de la Ialta a celor trei mari - Roosevelt, Churchill si Stalin - care planuiau viitoarea configuratie a lumii dupa anihilarea celui de-al patrulea a€žmarea€œ, Hitler, impins pe povarnisul infrangerii totale si ireversibile.
Natura tine cu tot dinadinsul sa-l contrazica pe presedintele Traian Basescu si sa umfle acel procent de numai unu la suta din teritoriul tarii aflat sub ape.
Kearney, citata de ziarul "Financial Times Deutschland", a venit ca o profetie a Pythiei, in timp ce Romania participa la primul ei Consiliu European cu drepturi depline.
Concret, in tara noastra, primii 100 de mari detinatori de avere (inclusiv cei trei mai sus mentionati) cumuleaza echivalentul a circa o cincime din PIB, situatie apropiata de cea din SUA (10 la suta) si pregnant contrastanta cu cea din Rusia, unde 500 de bogati detin circa jumatate din PIB, ori din Ucraina, unde procentajul se ridica la 85-95 la suta, in functie de datele furnizate de revista kieveana "Focus" si, respectiv, de celebra publicatie americana "Forbes".
Romania avea, luni, depozitele de inmagazinare a gazului umplute la capacitate de 72,5 la suta, ceea ce este o veste buna in conditiile in care tinta stabilita cu Uniunea Europeana era de 80 la suta pana la inceputul lunii noiembrie.
Publicarea de catre INS si BNR a doua statistici referitoare la dinamica deficitului comercial si, respectiv, a fluxurilor de bani trimise de muncitorii romani din afara granitelor tarii indica o tendinta care, in mod normal, ar trebui sa genereze "nopti albe" pentru cei aflati la carmuirea tarii.
Directorul regional al Directiei Regionale in Constructii Sud-Vest Oltenia, consilierul judetean Marcel Marcea, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca Primaria Craiova risca o amenda de pana la 30.000 de lei daca va emite autorizatii de construire fara ca orasul sa aiba un Plan Urbanistic General aprobat.
Directorul regional al Directiei Regionale in Constructii Sud-Vest Oltenia, consilierul judetean Marcel Marcea, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca Primaria Craiova risca o amenda de pana la 30.000 de lei daca va emite autorizatii de construire fara ca orasul sa aiba un Plan Urbanistic General aprobat.
- Ce sunt telocitele si cum ati ajuns la descoperirea lor? ... telos - a indeplini ceva la distanta, a lucra la distanta. ... intentia de a realiza ceva la distanta. - Cum au scapat aceste celule neobservate atatia ani?
google-analytics.com